EN
Ting skal overvejes, når dine børn er på legepladsen
17. juni 2022 / Se: 160

1


2


At tage børn med til parken kræver, at forældre eller værger observerer de omkringliggende områder. Dette vil omfatte stabiliteten af ​​den kommercielle legeplads, vedligeholdelse af jordbelægningen, og om noget fremstår forældet. Forældre er en pålidelig ressource til at hjælpe parkadministratorer med at finde problemer for at hjælpe dem med at løse og forbedre kvaliteten af ​​parken legeredskaber og andet legesæt i baghaven. Her er de ting, du skal overveje, når dine børn i haven leger.


1. Vær forsigtig, hvor du træder

Når dine børn leger i parken, ser de, hvor de træder, for at undgå at falde eller snuble. Lige før legerutsjebaner skal du tjekke det omkringliggende område for synlige forhindringer eller skillevægge, som du kan pege dine børn ud til.


2. Vær opmærksom på dine omgivelser

Vær opmærksom på dine børn og deres omgivelser. Igen virker dette som en selvfølge, men det er nemt at blive fanget af at slappe af, læse eller scrolle gennem din telefon, mens du sidder i nærheden af ​​legetøjsudstyret, mens dine børn leger. 


3.Følg skilte og sikkerhedsregler

Lær dine børn om tegnene og hjælp dem med at følge retningslinjerne. Som forælder skal du være opmærksom på alle sikkerhedsregler og sørge for, at dine børn ikke kommer i fare. Lav også dine egne sikkerhedsregler for dine børn og gør dem opmærksomme på dem.

Gå venligst
besked

Tlf / WhatsApp / WeChat:

tlf .: + 86-13566236059

Kontakt:

Tony Zhang

WeChat

Produkter

Projekt

Nyheder

Hotte kategorier

-

-

Zhejiang Feiyou Kangti Facilities Co., Ltd.
IT Support Af Support
Følg os
Copyright© 2022 Zhejiang Feiyou Kangti Facilities Co.,Ltd af injnet - Blog | PERSONDATAPOLITIK | Handelsbetingelser
Hjem
Produkter
E-Mail
Kontakt
Scan kode
Top